Ny drejestige til Københavns Brandvæsen

Københavns Brandvæsen har modtaget den første af i alt 6 nye stiger. Aftalen er en del af det store stigeudbud hvor kommunerne København, Århus og Viborg er gået sammen om at indkøbe i alt 8 nye drejestiger.

En normal stige kan betegnes som en 23-12, det betyder 23 meters højde med 12 meters udlæg. Denne stige er sammen med den næste en 23-20, altså samme højde; men med 20 meters udlæg. Stigerne er hjemkøbt i forbindelse med udbygning af Metro’en. De øvrige 6 stiger skulle være almindelige 23-12 stiger.

Stigen er opbygget hos Magirus.

Ny S15 til Københavns Brandvæsen (Foto: Jonas Koch)

Ny S15 til Københavns Brandvæsen (Foto: Jonas Koch)

Drejestiger, Kommunalt Brandvæsen, Nyheder
One comment to “Ny drejestige til Københavns Brandvæsen”
  1. Pingback: drejestige.dk » Stigeudbuddet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.