Option på redningslift i Vejen

Det operative beredskab i den nordlige del af Vejen Kommune er sendt i udbud. Falck driver idag denne del af beredskabet fra sine to stationer i henholdvis Brørup og Vejen. Derudover dækkes mindre områder af Falck i henholdsvis Agerbæk og Egtved.

Området dækkes stige-mæssigt af en lifttender (Denka) fra 2002 på et MAN LE280B chassis der er stationeret på stationen i Vejen. I det nye udbud er der en option på en redningslift til afløsning for lifttenderen.

Specifikationerne på den nye redningslift i udbudsmaterialet tyder på at inspirationen skal hentes i den redningslift, B32, fra Metz der for nyligt er leveret til Falck i Kolding og tidligere Falck i Ballerup.

Falck, Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.