Afprodsstige udfases

Frederiksberg Kommune har netop frigivet sit udkast til kommunens risikobaserede dimensionering. I denne ligges der op til at den aldrende afprodsstige skal udfases, i det den i dag kun indgår på 5 objekter hvor Bobcat-stigerne fra Københavns Brandvæsen ikke kan benyttes. Den har ikke været i brug i 30 år og er efterhånden ikke længere sikkerhedsmæssig forsvarlig at benytte.

Afprodsstigen der blev anskaffet til Københavns Brandvæsen St. Vesterbro i 1972 som S4 fremføres ikke længere på Mercedes Benz 1113, men derimod en nyere Mercedes Sprinter 412D ladvogn, og bærer idag nummeret S10.

Afprodsstiger, Kommunalt Brandvæsen
One comment to “Afprodsstige udfases”
  1. Pingback: drejestige.dk » Slut med afprodsstige på Frederiksberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.