Trekantsområdet “tømt” for redningslifte

En kraftig brand i Kolding tømte natten til mandag trekantsområdet for højderedningskøretøjer. I forbindelse med en brand i taget på A.D. Buchhardtsvej bredte branden sig til hele taget på den 150-200 m. lange bygning og det var mere end Falck i Koldings egen redningslift (En Metz B32 på Scania undervogn) selv kunne klare. Og derfor blev i første omgang Vejle og Fredericia Brandvæsen bedt om at stille med en redningslift (begge af mærket Bronto) senere på aften blev også Middelfart Brandvæsen tilkaldt med deres Bronto redningslift. Middelfart blev senere på aftenen sendt retur; mens Vejle og Fredericia stadig mandag morgen var igang på skadestedet.

Forrest redningsliften fra Vejle, derefter Fredericias og bagerst Metz-redningsliften fra Falck i Kolding.

Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.