Ny drejestige til Københavns Brandvæsen St. Dæmningen

Station Dæmningen på Hanstedvej i Valby modtager snart en ny drejestige til afløsning for den ældre model de i dag kører med. Køretøjet er det sidste i der blev indkøbt i forbindelse med det store drejestigeudbud i 2009, hvor Århus Brandvæsen og Viborg Brandvæsen hver indkøbte en ny drejestige og Københavns Brandvæsen indkøbte ikke mindre end 6 nye drejestiger, hvor to af dem var særlige “Metro”stiger, der med et udlæg på 20 m. i mod de normale 12 m., var indkøbt fordi man i forbindelse med Metrobyggeriet rundt omkring i byen anlagde store byggepladser der hindrede brandvæsenets normale indsatsmuligheder.

Drejestigen S27, er en Iveco Magirus 160C30 med en DLK23/12 drejestige fra Magirus.

Foto: redningoresund.dk

Foto: redningoresund.dk

Foto: redningoresund.dk

Foto: redningoresund.d

Foto: redningoresund.dk

Foto: redningoresund.dk

Billederne er venligst udlånt af redningoresund.dk

Drejestiger, Kommunalt Brandvæsen, Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.