Risikobaseret Dimensionering flytter rundt på højderedningskøretøjer

Sydøstjyllands Brandvæsen, der dækker Horsens og Hedensted kommuner, har netop udsendt deres forslag til risikobaseret dimensionering. Arbejde i højden klares i dag ved hjælp af en Bronto redningslift fra St. Horsens og en lifttender fra St. Brædstrup. I Hedensted kommune, kan der trækkes på TrekantBrand St. Vejle med Bronto redningslift.

Det nye oplæg som netop er offentliggjort betyder at St. Brædstrup mister deres lift, og St. Hedensted tilføres en lift. Begrundelsen for ændringen ligger i at St. Hedensted ligger mere centralt i området.

Sydøstjyllands Brandvæsen har ikke meldt ud hvorvidt det er liften fra St. Brædstrup der skal placeres på St. Hedensted, eller om der skal foretages nyanskaffelse af et køretøj.

Nyheder, Risikobaseret Dimensionering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.